Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini küçük görmek

Rüyada gözlerini küçük görmek

Rüyada gözlerini küçük görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yönetici makamına oturacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, aydınlanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Rüyada gözlerini küçük gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Rüyada gözleri küçük görmek rahat bir nefes alacağına, kısmetlerin artacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük göz görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini küçük görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Rüyada yaşça küçük biriyle evlenmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük aptes yapmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada küçük soğan görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments