Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük göz görmek

Rüyada küçük göz görmek

Rüyada küçük göz görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük göz gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada küçük göz görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini küçük görmek rahat bir döneme gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri küçük görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kızına daima sahip çıkacağına yorulur.

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek fikirlerinin çatışacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çaydanlık görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük bisiklete binmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünü küçük görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bebeğin yürüdüğünü görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments