Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri küçük görmek

Rüyada gözleri küçük görmek

Rüyada gözleri küçük görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kalbini kıracağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada gözleri küçük gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada gözleri küçük görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada gözlerini küçük görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada küçük göz görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet eder.

Rüyada küçük lokum görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada küçük çukur kazmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kuran görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük uçan böcek görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments