Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük soğan görmek

Rüyada küçük soğan görmek

Rüyada küçük soğan görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hastaysa şifa bulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada küçük soğan gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada küçük soğan görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan almak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan satmak işlerine dört elle sarılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, atılım yapacağına yorulur.

Rüyada taze soğan ekmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası soğan görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan ektiğini görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada soğan taşımak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birine soğan görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments