Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu hamile görmek

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğu hamile gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu hamile görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, olmayacak hayallere kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada küçük birini hamile görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments