Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymaklı yoğurt yemek

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek üzücü olaylar yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ana baba dualarının alınacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaymaklı yoğurt görmek iş ve mekan değiştireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt kaymağı görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalettir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu kabak yemek onu yalnız bırakmayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt ve pekmez yemek büyük paralara sahip olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurt çorbası yemek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments