Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapalı olmak

Rüyada gözü kapalı olmak

Rüyada gözü kapalı olmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, edilen duaların kabul olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada gözü kapalı olmak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kapalı olmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerdeki verimin artacağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada gözleri kapalı yürümek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünü kapalı görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments