Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu yara görmek

Rüyada kabuklu yara görmek

Rüyada kabuklu yara görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu yara gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada kabuklaşmış yara görmek önünü göremez olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kabuklu yaralar görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada yara kabuğunu koparmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yara kabuğu görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başta yara kabuğu görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu yara görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yara kabuğu kaldırmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sorunların tamamen biteceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada kabuk bağlamış yara görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments