Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze iğne yapmak

Rüyada göze iğne yapmak

Rüyada göze iğne yapmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze iğne yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada göze iğne yapmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze iğne batırmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Rüyada göze makyaj yapmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne yapmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalettir.

Rüyada köpeğe iğne yapmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine iğne yapmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Rüyada kola iğne yapmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments