Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze ilaç görmek

Rüyada göze ilaç görmek

Rüyada göze ilaç görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze ilaç gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada göze ilaç görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada göze ilaç damlatmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze likit çekmek etrafına güzel insanların dolacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada göze merhem sürmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mil çekmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze aylaynır sürmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Rüyada göze ışık tutmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada göze yumruk atmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments