Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalettir.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözde yaş görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada gözde isik görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çirkin bir iş yapmaya, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalettir.

Rüyada gözde arpacık görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözde mavi far görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada gözde far görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada gözde leke görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözde irin görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, canını sıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments