Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde yaş görmek

Rüyada gözde yaş görmek

Rüyada gözde yaş görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, şansın önünün kesileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde yaş gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak kalp kıracağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işarettir.

Rüyada gözde yaş görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok zarar göreceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözde böcek görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gözden birşey çıkarmak işlerin bir anda azalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde kurt görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet eder.

Rüyada gözden akan kan görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret eder.

Rüyada gözde ben görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözde isik görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments