Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde far görmek

Rüyada gözde far görmek

Rüyada gözde far görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ümitsizliğe, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada gözde far gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada gözde mavi far görmek beklenen mirasın alınacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada gözde far görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe far görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mallarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı far sürmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada göze mavi far sürmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada far sürmek huzur getirecek birinin çıkacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments