Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde leke görmek

Rüyada gözde leke görmek

Rüyada gözde leke görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözde leke gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gözde leke görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada gözden kan görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kan gelmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözden iğne çıkarmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Rüyada gözden akan kan görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözde kurt görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde lens görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments