Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde isik görmek

Rüyada gözde isik görmek

Rüyada gözde isik görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işindeki verimin artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Rüyada gözde isik gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gözde isik görmek kızgınlıkların geçeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayatından razı geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde mavi far görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözde kıl görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Rüyada gözden birşey çıkarmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada gözde iltihap görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözden akan kan görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gözde et görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments