Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden korkmak

Rüyada gözden korkmak

Rüyada gözden korkmak onlara hocalık edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ortaklı işlere girileceğine, güven kaybına uğrayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözden korkmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada gözden korkmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada gözde ben görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada gözde morluk görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada gözde kurt görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, dertlerin ve sorunların artacağına yorulur.

Rüyada gözde kan görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözde yaş görmek hayır getirecek işlere girileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada gözde far görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, evlat sahibi olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments