Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde kan görmek

Rüyada gözde kan görmek

Rüyada gözde kan görmek rahatının ve gelirinin artacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, mevki kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada gözde kan gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada gözden kan akması görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden kan gelmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden kan aktığını görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kan görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada gözde kan görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözden akan kan görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, keyfin bozulacağına işaret eder.

Rüyada gözden düşmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments