Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden ışık çıktığını görmek

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, her şeyin yenileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet eder.

Rüyada gözden ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözden kıl çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözde kirpik görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada gözde katarakt görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yüzünün her daim güleceğine delalettir.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözden ameliyat olmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözde beyazlık görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments