Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde morluk görmek

Rüyada gözde morluk görmek

Rüyada gözde morluk görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada gözde morluk gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada gözde morluk görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözde kurt görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Rüyada gözde kıl görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada gözden akan kan görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gözde çıban görmek istediği herşeye kavuşacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gözden taş çıkarmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada gözde yaş görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, nefsine yenileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada gözde kan görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments