Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden ameliyat olmak

Rüyada gözden ameliyat olmak

Rüyada gözden ameliyat olmak hayatının zorlaşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, zor bir döneme gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, terfi alacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada gözden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada gözden ameliyat olmak bazen de rahat geçeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözden ip çıkarmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada gözde arpacık görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden öpmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözde çıban görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments