Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden öpmek

Rüyada gözden öpmek

Rüyada gözden öpmek işlerin yolundan çıkacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada gözden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada gözden öpmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözden kan görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret eder.

Rüyada gözde isik görmek hayatının tamamen altüst olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözden korkmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada gözden kaybolmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden kan akması görmek para pul sahibi olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözde kıl görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments