Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde yara olduğunu görmek

Rüyada gözde yara olduğunu görmek

Rüyada gözde yara olduğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Rüyada gözde yara görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gözden yaralanmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada gözden akan kan görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada gözde iltihap görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözde ben görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hak yolundan ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kan aktığını görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Rüyada gözde çapak temizlemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments