Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden taş çıkarmak

Rüyada gözden taş çıkarmak

Rüyada gözden taş çıkarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada gözden taş çıkarmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada gözden ip çıkarmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözden çöp çıkarmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada gözden cisim çıkarmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözden irin çıkarmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Rüyada gözden iğne çıkarmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada gözden birşey çıkarmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada gözden kıl çıkarmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments