Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kanaması görmek

Rüyada göz kanaması görmek

Rüyada göz kanaması görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, kederleneceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalettir.

Rüyada göz kanaması gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada göz kanaması görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözün kanamasını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnun kanamasını görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet eder.

Rüyada ayağın kanamasını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kana bulanmak üzüleceğine ve hastalanacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dudağının kanamasını görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments