Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağının kanamasını görmek

Rüyada dudağının kanamasını görmek

Rüyada dudağının kanamasını görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, derde ve kedere düşeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada dudağının kanamasını gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada dudağın kanaması görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada dudağının kanamasını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dudak kanaması görmek maddi olarak zarar edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu kanamasını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada göbek kanaması görmek güçten ve takatten düşeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağının kanamasını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada elin kanamasını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments