Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun kanamasını görmek

Rüyada burnun kanamasını görmek

Rüyada burnun kanamasını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kişinin gönlünü alacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, düze çıkacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulur.

Rüyada burnun kanamasını gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada burnunu kanamasını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada burnunun kanamasını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada burnun kanamasını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kazancının artacağına, inanılır.

Rüyada burnunu kanarken görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada kanama geçirmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada musluktan kana kana su içmek başka işler deneyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada su içip kanamamak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments