Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem çalmak

Rüyada kalem çalmak

Rüyada kalem çalmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, korkularının üzerine gideceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kalem çalmak gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada kalem çalmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi çalmak kaza ve belaların çıkmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada kalem çaldırmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit kalem görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalemle birini öldürmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli boya kalemi görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, zor günlerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi kalem sürmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, hanesine huzurun dolacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada göz kalem sürmek dinini yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments