Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorda muayene olmak

Rüyada doktorda muayene olmak

Rüyada doktorda muayene olmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktorda muayene olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada doktor muayenesi görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına delalettir.

Rüyada doktorda muayene olmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayatın düzene gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada muayene görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments