Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerin aşılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işarettir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak işlerinde aksama olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada doktorda muayene olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada doktor muayenesi görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, şansın her zaman kişiden yana olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada muayene edildiğini görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments