Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor muayenesi görmek

Rüyada doktor muayenesi görmek

Rüyada doktor muayenesi görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ele geçen parada artış olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Rüyada doktor muayenesi gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada doktor muayenesi görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına işarettir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada doktorda muayene olmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada hasta muayene etmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments