Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz boncuğu görmek

Rüyada göz boncuğu görmek

Rüyada göz boncuğu görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya inanılır.

Rüyada göz boncuğu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada göz boncuğu görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu bilezik takmak çaresizliğinin büyüyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada pembe renk boncuk görmek başarısının yükseleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bilezik görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk boncuk görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk kolyeler görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kısmetinin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments