Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu bilezik takmak

Rüyada boncuklu bilezik takmak

Rüyada boncuklu bilezik takmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu bilezik takmak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada boncuklu bilezik takmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, helal kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza yorulur.

Rüyada boncuklu bilezik görmek mutluluk ve başarı getireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bilezik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments