Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu bilezik görmek

Rüyada boncuklu bilezik görmek

Rüyada boncuklu bilezik görmek güzel fırsatların elde edileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, gelişim içine girileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bilezik gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bilezik görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada boncuklu bilezik takmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada boncuk bilezik görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak hedeflerini tutturamayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments