Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, doğru olanı seçeceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek kinin ve nefretin son bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisi paralayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek ekmeğin kesileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada boncuk bilezik görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işarettir.

Rüyada boncuklu bilezik görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, küskünlüklerin oluşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada boncuklu bilezik takmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, borçlanılacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments