Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görünmez insan görmek

Rüyada görünmez insan görmek

Rüyada görünmez insan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada görünmez insan gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Rüyada görünmez insan görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik görüp takmak hak yolunda bir yaşam süreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görülen kıza aşık olmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada köpek görüp dua okumak yenileceğine, şifa bulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanı görüp ayetel kürsi okumak geleceğin güzelliklerle dolacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini görünmez olarak görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments