Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini görünmez olarak görmek

Rüyada kendini görünmez olarak görmek

Rüyada kendini görünmez olarak görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kendini görünmez olarak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada aslan görüp korkmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret eder.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada görülen ekmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak bazı kayıplar olabileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada para görüpte almamak hırpalanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret eder.

Rüyada birinin görünmez olduğunu görmek ele geçen kazancın azalacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada kendini görünmez olarak görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada görüleni hatırlamamak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments