Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik görüp takmak

Rüyada altın bilezik görüp takmak

Rüyada altın bilezik görüp takmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik görüp takmak gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Rüyada altın bilezik görüp takmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden altın bilezik takmak kısmetlerinin çoğalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takmak ve çıkarmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bilezik takmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada koluna altın bilezik takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, maneviyata yöneleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada büyük altın bilezik takmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hediye altın bilezik takmak en yukarılara çıkacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments