Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görülen kıza aşık olmak

Rüyada görülen kıza aşık olmak

Rüyada görülen kıza aşık olmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada görülen kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada görülen kıza aşık olmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak hayattan yana yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada birini görüp aşık olmak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet eder.

Rüyada görüp aşık olmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, endişelerin son bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak canını ve malını hiçe sayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak bereketli yağmurlara, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments