Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan görüp korkmak

Rüyada yılan görüp korkmak

Rüyada yılan görüp korkmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hırsızlık yapacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada yılan görüp korkmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Rüyada aslan görüp korkmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz görüp korkmak mubah olmayan yollara sapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada böcek görüp korkmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada cenaze görüp korkmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada cin görüp korkmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada deli görüp korkmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments