Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcemi görmek

Rüyada görümcemi görmek

Rüyada görümcemi görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, mülk sahibi olacağına, işlerin canlanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ancak yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcemi gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada görümce kızını görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş görümce görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada görümceyle konuşmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulur.

Rüyada görümcenin kızını görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada görümce ve kaynana görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin evini görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada görümcelerini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments