Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyi ağlarken görmek

Rüyada görümceyi ağlarken görmek

Rüyada görümceyi ağlarken görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada görümceyi ağlarken gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceden para almak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada görümceyi hasta görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada görümcenin kocasını görmek rakiplerin geride bırakılacağına, güzel haberler alacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceni hamile görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada görümce ve kaynana görmek büyük kazançlar sağlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada görümcelerle kavga etmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments