Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcenin kocasını görmek

Rüyada görümcenin kocasını görmek

Rüyada görümcenin kocasını görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin kocasını gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada görümcenin kocasını görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcesinin kocasını görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada görümceyi hamile görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada görümceyle tartışmak fırsatların elden kaçırılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini öpmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
kıymetcnll

pazar gecesi ruyamda görümcenin kocasını gördum çocugunun elinden tutmus ikisi kaynanamın evine gidıyodu,gorümcem yoktu yanlarında bende onu telefonla arıyom ruyamda ama acmıyodu telefonunu