Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görülen şeyi yaşamak

Rüyada görülen şeyi yaşamak

Rüyada görülen şeyi yaşamak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Rüyada görülen şeyi yaşamak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada görülen şeyi yaşamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada görüleni yaşamak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gördüğün bir şeyi gerçekte yaşamak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüklerini yaşamak kulluk görevini ihmale edeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde deprem yaşamak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments