Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüklerini yaşamak

Rüyada gördüklerini yaşamak

Rüyada gördüklerini yaşamak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gördüklerini yaşamak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada ölmüş babasının yaşadığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada bayramı yaşamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasının azalacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada sokakta yaşamak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş birinin yaşadığını görmek stresli bir ortama gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde yaşamak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments