Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli birine aşık olmak

Rüyada engelli birine aşık olmak

Rüyada engelli birine aşık olmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada engelli birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada engelli birine aşık olmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada bedensel engelli görmek çoluk çocuğa karışacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet eder.

Rüyada yürüme engelli birini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken engellenmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işinin ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada engel olmak işte başarılı adımlar atılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada yürüme engelli görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işarettir.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments