Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine engel olmak

Rüyada birine engel olmak

Rüyada birine engel olmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada birine engel olmak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada engelli sandalyesi görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada işitme engelli görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Rüyada engelli bebek görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada engelli arabası görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Rüyada yolda engel görmek şerefe ve izzete, afiyette ve keyifte olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavgaya engel olmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada engel olmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments