Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görevde olmak

Rüyada görevde olmak

Rüyada görevde olmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunlarını gidereceğine, yeni bir hayat kuracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görevde olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başbakandan görev almak kısmetin açılacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada din görevlisi görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göreve atanmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına inanılır.

Rüyada devlet görevlisi görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görev verilmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak yaşamının tadını çıkaracağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada sınav görevlisi olmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada görev değiştirmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments