Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görev verilmek

Rüyada görev verilmek

Rüyada görev verilmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çok başarılı işlere girileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada görev verilmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada görev verilmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada araştırma görevlisi olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada görevinden alınmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakandan görev almak para pul sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski görev yerini görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments