Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göreve gitmek

Rüyada göreve gitmek

Rüyada göreve gitmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada göreve gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Rüyada göreve gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada banka görevlisi görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göreve atanmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görevinden alınmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada görev yerinin değiştiğini görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments