Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya gören birini görmek

Rüyada rüya gören birini görmek

Rüyada rüya gören birini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüya gören birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada birini görememek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak rahatının yerine geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişinin yüzünü görememek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada istediğini görebilmek ters giden olayların düzeleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada aynada kendini görememek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments